SIA STALVE
Zvaniet

Dizainera konsultācija

dizaineris
Dizainere
Kristīne Martinsone
Norunājiet tikšanos ar mūsu
dizaineri, lai apsriestu jūsu jauno
aizkaru idejas un realizāciju.

Piesakies jaunumiem

2020. gada interjera un dizaina tendences

04.12.2019

Bilžu galerija

2020. gads nāk ar jaunām tendencēm, pilnveidojot līdzšinējās. Šī gada tendenču atslēgvārdi ir omulīgs, sievišķīgs, mājīgs un vienkāršs interjers. Lūk, dažas aktuālākās tendences interjerā un dizainā. Iespējams, kādus elementus varat izvēlēties un ieviest savā mājoklī, lai to atsvaidzinātu, piešķirtu jaunus akcentus u. c.

Vienkāršība un mājīgums

Atkal ir aktuāls skandināvu stils — mājīgs, omulīgs un vienkāršs. Galvenais uzdevums ir radīt īstu miera ostu, kur atgriezties pēc saspringtas darba dienas. Maigi un silti toņi ir aktuāli gan mēbelēs, gan aksesuāros, gan telpas krāsojumā. Ja vēlaties sava mājokļa interjeru papildināt ar dažādiem aksesuāriem, kas palīdzēs radīt īsto sajūtu, Jūs nekļūdīsieties, izvēloties maigu un gaišu toņu spilvenus, pledus, dīvānu un gultu pārklājus un aizkarus. Ja plānojat mainīt mājas tekstilu, izvēlieties gaišus un maigus toņus. Tie noteikti būs aktuāli arī nākamgad.

Maiga krāsu palete

Papildinot iepriekšējo tendenci, aktuāli būs arī visi maigi rozā, bēšīgie, zilie (baby blue) un olīvzaļie toņi. Šīs krāsas varat izmantot gan aksesuāros, gan mēbeļu izvēlē. Tās lieliski un harmoniski izskatīsies ar citiem pasteļtoņiem vai elementos ar tekstūru. Šo krāsu izvēle noteikti palīdzēs radīt mājīguma sajūtu, jo tās visas pauž sievišķību un maigumu.

Samts

Samta dīvāni, spilveni un citi elementi. Jā, samta mēbeles un aksesuāri saistās ar luksusu un eleganci. Samts izskatīsies lieliski jaunos, modernos dzīvokļos vai mājās, piešķirot interjeram izcilu līdzsvaru starp vienkāršību, eleganci, bagātīgumu, senatnīgumu un mūsdienību. Ja vēlaties savā intererā ieest nedaudz elegances un aktualitātes, izvēlieties samta spilvenus, kas iekļausies esošajā dizainā.

Daudz zaļuma

Šoreiz zaļo krāsu interjerā ienesīs neviens cits kā telpaugi. Ja Jūsu mājoklī to vēl nav, 2020. gads ir īstais laiks, kad iegādāties telpaugus un papildināt ar tiem sava mājokļa interjeru. Tie ienesīs daudz svaiguma un aktualitātes. Turklāt, lai Jūs varētu vēl labāk atjaunināt mājokļa interjeru saskaņā ar tendencēm, izvēlieties puķu podus aktuālajās tendencēs un krāsās.

Stila elementi no Japānas

Japāņu un skandināvu stila sajaukums kopā veido lielisku līdzsvaru. Abus stilus raksturo vienkāršība un askētiskums, bet kopā tie ļauj mājoklī ienest mazliet eksotikas. Daudzi interjera līderi jau savu salonu un veikalu plauktos piedāvā tekstilizstrādājumus ar putniem, ziediem vai ornamentiem Tālo Austrumu stilā. Vienkāršās līnijas un askētiskums ļauj veidot harmonijas un miera sajūtu telpā.

Melns!?

Tiem, kas vēlas nedaudz trakulības savā interjerā. Melns! Melns ir melnāks un lielāks nekā jebkad iepriekš! Aktuāli ir dažādu veidu elementi melnā krāsā, sākot no izlietnes krāna un sienām līdz pat plauktiem un virtuves iekārtām. Piedevām melni melnajam kontrastā aktuāla ir baltā krāsa. Abas divas kopā tās 2020. gadā veidos izcilu pāri Jūsu interjerā, un, domājams, ka to aktualitāte ilgs vēl daudzus gadus. Kā nekā klasika! Atliks vien papildināt savu interjeru ar citiem aktuāliem aksesuāriem…

Lai 2020. gads nāk ar jaunu iedvesmu! Interjera dizaina tendences nebūt nenozīmē, ka Jums ir jāsteidz veikt remonts un jānomaina viss mājokļa dizains un interjers! Tomēr, ja plānojat to atsvaidzināt vai veikt kādas izmaiņas, iedvesmojoties no pasaules aktualitātēm, lai iegūtu modernu gaisotni savā mājoklī!

Autortiesības © SIA STALVE 2024 
crossmenu